پس از گذراندن دوره جامع امنیت اطلاعات، مهارتهای لازم برای اشتغال به عنوان متخصص امنیت اطلاعات (Information Security) را به دست خواهید آورد و میتوانید وارد بازارکار این حوزه شوید.
در ابتدا باید تعریفی از Information Security یا امنیت اطلاعات ارائه شود:
امنیت اطلاعات یعنی حفاظت اطلاعات و سیستمهای اطلاعاتی از فعالیتهای غیرمجاز. این فعالیتها عبارتنداز دسترسی، استفاده، افشاء، خواندن، نسخهبرداری یا ضبط، خراب کردن، تغییر و یا دستکاری اطلاعات.
سیستمهای اطلاعاتی عضوی جدانشدنی از سازمانهای امروزی به شمار میروند. یعنی غیرممکن است که شما دارای بستر شبکه، اپلیکیشنهای تحت وب، فضای ذخیره ابری و... باشید، و با مبحث "امنیت اطلاعات" درگیر نباشید. چراکه افراد مخرب و هکرها، همواره به دنبال سرقت اطلاعات برای باجخواهی و یا آسیبرسانی به سیستمهای اطلاعاتی شما هستند. پس تامین امنیت اطلاعات موجود، امری بسیار مهم است که نیازمند استفاده از "متخصص امنیت اطلاعات" خواهد بود.
متخصص امنیت اطلاعات فردیست که با گذراندن دورههای مبانی امنیت و همچنین دورههای مرتبط با استانداردهای موجود جهانی، میتواند ساختارهایی را تبیین کند که در استفاده از اطلاعات موجود رعایت شوند. مثلاً یکی از ساختارهای موجود در حوزه امنیت اطلاعات «ایجاد دسترسیهای خاص» است.
اما در پکیج دورههای امنیت اطلاعات، دورههای زیر در قالب یک دوره کلی تدریس میشوند:
سرفصلهای این پکیج مطابق با سرفصلهای دورههایی است که در قسمت توضیحات آورده شده. سرفصلهای کلی دورهها نیز مطابق با استانداردهای جهانی و موسسات معتبر خارجی هستند.
پیشنیاز ورود به پکیج امنیت اطلاعات، گذراندن پکیج بازار کار شبکه است. یعنی شما باید ابتدا مباحث موجود در آن پکیج را پشت سر گذاشته باشید تا بتوانید به سرفصلهای موجود در حوزه امنیت اطلاعات وارد شوید.
شما پس از گذراندن دوره جامع امنیت اطلاعات، میتوانید مستقیماً وارد بازارکار این حوزه شوید. این دوره به صورت فشرده و با هدف آموزش نیروهای متخصص برای بازارکار طراحی و ارائه شده است.
مخاطبین این دوره تمام کسانی هستند که به حوزه امنیت اطلاعات و زیرشاخههای آن علاقمند بوده و دوره پیشنیاز آن را گذرانده باشند. دانشجویان، متخصصین امنیت، متخصصین IT و کارکنان بخش IT تمام سازمانها، ازجمله مخاطبین اصلی این دوره به شمار میروند.