باشگاه فوتبال بولونیا پس از حمله باج‌افزار RansomHub، نفوذ داده‌ها را تایید کرد.

باشگاه فوتبال بولونیا پس از حمله باج‌افزار RansomHub، نفوذ داده‌ها را تایید کرد.

باشگاه فوتبال بولونیا ۱۹۰۹ تأیید کرده است که در پی حمله باج‌افزاری، داده‌های سرقت‌شده آن توسط گروه اخاذی RansomHub به‌صورت آنلاین افشا شده است.

باشگاه به مردم هشدار داده که از دسترسی، دانلود یا به اشتراک گذاشتن اطلاعات سرقت‌شده خودداری کنند. این باشگاه تأکید می‌کند که انجام چنین کاری از نظر قانونی جرم سنگینی محسوب می‌شود و احتمالاً پیامدهای کیفری شدیدی دارد.

باشگاه فوتبال بولونیا ۱۹۰۹ S.p.a. اعلام کرد که اخیراً یک حمله سایبری باج‌افزاری سیستم‌های امنیت داخلی آن را هدف قرار داده است.

این حمله منجر به سرقت اطلاعات این تیم فوتبال شده است.

همچنین این تیم تاکید کرد که : لطفاً توجه داشته باشید که داشتن چنین داده‌هایی یا تسهیل در انتشار یا پخش آن‌ها یک جرم جدی است.

گروه هکری  RansomHub ادعا می‌کند که حمله را انجام داده است.

این حمله توسط گروه باج‌افزاری RansomHub که در حال حاضر پرکارترین گروه تهدید با پروفایل بالا در این حوزه است، در تاریخ ۱۹ نوامبر ۲۰۲۴ ادعا شد.

باشگاه در محافظت از اطلاعات حساس بازیکنان و حامیان مالی کوتاهی کرده یا تمایلی به انجام این کار نداشته است، و این موضوع توسط مجرمان سایبری به‌عنوان یک هشدار یا تهدید مطرح شده است.

هکرها اعلام کرده اند که : ظرف ۲ روز، تمامی اطلاعات پزشکی، شخصی و محرمانه تمامی بازیکنان باشگاه را منتشر خواهیم کرد.

مهاجمان ابتدا فرصت دیگری به باشگاه دادند تا با پرداخت باج مانع انتشار اطلاعات شود، اما چون باج پرداخت نشد یا توافق حاصل نشد، تمام داده‌های سرقت‌شده را منتشر کردند.

گروه باج‌افزار ادعا می‌کند که داده‌های افشاشده شامل موارد زیر است:

  • قراردادهای اسپانسری و جزئیات مربوط به اسپانسرها
  • اطلاعات کامل مالی تاریخچه باشگاه
  • اطلاعات شخصی و محرمانه بازیکنان
  • استراتژی‌های نقل‌وانتقال برای بازیکنان جدید و جوان
  • اطلاعات محرمانه هواداران و کارکنان
  • اطلاعات مربوط به ورزشکاران جوان
  • سوابق پزشکی
  • اطلاعات مربوط به تأسیسات و استادیوم‌ها
  • استراتژی‌های تجاری و برنامه‌های کسب‌وکار

پیش‌تر، مهاجمان تلاش کردند تیم فوتبال ایتالیا را از طریق باج‌گیری تحت فشار قرار دهند. آن‌ها نمونه‌هایی ارائه کردند که نشان می‌داد چگونه اسناد افشاشده باعث شد تیم‌های دیگر مجبور به پرداخت جریمه‌های سنگین بابت تخلفات مختلف شوند و از مقررات حفاظت از داده‌های عمومی (GDPR) به‌عنوان اهرمی برای فشار استفاده کردند.

حملات باج‌افزاری علیه تیم‌های ورزشی رایج نیستند، با این حال، تیم‌ها یا سازمان‌های ورزشی بزرگ که در سطوح حرفه‌ای و برجسته فعالیت می‌کنند، به دلیل مدیریت پول‌های کلان (مانند درآمدهای اسپانسری، قراردادهای بازیکنان، و حقوق پخش)، ممکن است هدف جذابی برای مهاجمان باشند.

نمونه‌های قبلی شامل یک حمله باج‌افزاری توسط گروه NoEscape علیه تیم بسکتبال فرانسوی ASVEL و حمله باج‌افزاری BlackCyte که تیم فوتبال آمریکایی San Francisco 49ers را هدف قرار داده بود، می‌شوند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *